0

Avem nevoie în continuare de sprijinul vostru (2018)

Monday, 29 January 2018

Pentru Rareş anul 2018 a fost unul mai dificil, cu multe schimbări cărora a trebuit să le facă faţă. Are o surioară, aşa că trebuie să se adapteze la rolul de frate mai mare şi să accepte să împartă atenția noastră cu ea, şi mai nou si jucăriile.


A trebuit să fim ingenioşi şi alături de Zânele lui să găsim soluţii ca să-i facem adaptarea cât mai uşoară … nu pot spune că a fost uşor. Avem 11 ani de când facem terapie … 11 ani de când se munceşte zi de zi, cu o echipă închegată alături. Când am început lupta cu afecţiunea nu ne-am gândit la un termen aşa de lung. Dacă mă uit în urmă de unde am plecat si unde am ajuns câstigurile sunt uriaşe din punctul meu de vedere. Poate pentru unii din jur, cărora achiziţiile le-au venit mai uşor datorită unei afectări mai uşoare, unui start mai timpuriu sau a altor cauze nu li se pare tocmai fantastic, însă noua da; stiu câte eforturi am făcut împreună cu toată echipa ca el să mai avanseze puţin.


Este şi într-o fază de pubertate, când are alte trăiri şi alte emoţii, şi nu cred că îi este tocmai uşor să facă faţă tuturor cerinţelor noastre … dar se străduie, se străduie al naibii de mult şi pentru asta este eroul meu. Ne dorim să îşi găsească drumul în viaţă, să fie capabil să se întreţină si să ducă o viată independentă.


Nu ştim cât mai avem de muncit până el va fi relativ ok şi capabil să se descurce singur mai mult decât o face acum, dar avem câteva certitudini şi anume:

  • faptul că nu renunţăm la a lupta cu afectiunea
  • anul ce tocmai a început este unul cu multe targeturi pe care ne dorim să le atingem atat la şcoală, unde va merge în continuare însoţit, cât şi după amiezele, în centrul Copii şi Zâne.Dar pentru asta avem nevoie în continuare de sprijinul vostru, fără de care ne-ar fi imposibil să ducem povara financiară. Aţi fost minunaţi în anii trecuţi şi vă mulţumesc încă odată pentru mobilizarea voastră şi pentru faptul că ne-ati sustinut; revin cu rugămintea să o faceţi în continuare prin completarea formularului 230 de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit.


Formular 230 – 2018 – Rareș Hulea


Conform art 57 (4)-(6) și art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, contribuabilii au posibilitatea să redirecționeze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obținute, către o entitate nonprofit. 2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual.


Această donație nu costă nimic contribuabilul, doar un formular depus la Direcția financiară de care aparțineți până la 15 mai anul în curs pentru anul ce tocmai a trecut (acum, în 2018, se completează pentru impozitul pe anul 2017). Cei care nu folosesc această opțiune și nu redirecționează această sumă, ea rămâne să fie încasată de stat.


Vă mulţumim
Rareş, Maria şi Gabi Hulea.


Formular 230 – 2018 – Rareș Hulea


În anii trecuți noi am depus marea majoritate a formularelor, dar pentru asta trebuie completată şi o împuternicire, pe care o aveţi anexată mai jos alături de formular .


ÎmputernicireLeave a Reply


  • Name (required):
  • Mail (required):
  • Website:
  • Comentariu: