0

Avem nevoie în continuare de sprijinul vostru (2018)

Postat pe: Monday, 29 January 2018

Pentru Rareş anul 2018 a fost unul mai dificil, cu multe schimbări cărora a trebuit să le facă faţă. Are o surioară, aşa că trebuie să se adapteze la rolul de frate mai mare şi să accepte să împartă atenția noastră cu ea, şi mai nou si jucăriile.


A trebuit să fim ingenioşi şi alături de Zânele lui să găsim soluţii ca să-i facem adaptarea cât mai uşoară … nu pot spune că a fost uşor. Avem 11 ani de când facem terapie … 11 ani de când se munceşte zi de zi, cu o echipă închegată alături. Când am început lupta cu afecţiunea nu ne-am gândit la un termen aşa de lung. Dacă mă uit în urmă de unde am plecat si unde am ajuns câstigurile sunt uriaşe din punctul meu de vedere. Poate pentru unii din jur, cărora achiziţiile le-au venit mai uşor datorită unei afectări mai uşoare, unui start mai timpuriu sau a altor cauze nu li se pare tocmai fantastic, însă noua da; stiu câte eforturi am făcut împreună cu toată echipa ca el să mai avanseze puţin.


Este şi într-o fază de pubertate, când are alte trăiri şi alte emoţii, şi nu cred că îi este tocmai uşor să facă faţă tuturor cerinţelor noastre … dar se străduie, se străduie al naibii de mult şi pentru asta este eroul meu. Ne dorim să îşi găsească drumul în viaţă, să fie capabil să se întreţină si să ducă o viată independentă.


Nu ştim cât mai avem de muncit până el va fi relativ ok şi capabil să se descurce singur mai mult decât o face acum, dar avem câteva certitudini şi anume:

  • faptul că nu renunţăm la a lupta cu afectiunea
  • anul ce tocmai a început este unul cu multe targeturi pe care ne dorim să le atingem atat la şcoală, unde va merge în continuare însoţit, cât şi după amiezele, în centrul Copii şi Zâne.Dar pentru asta avem nevoie în continuare de sprijinul vostru, fără de care ne-ar fi imposibil să ducem povara financiară. Aţi fost minunaţi în anii trecuţi şi vă mulţumesc încă odată pentru mobilizarea voastră şi pentru faptul că ne-ati sustinut; revin cu rugămintea să o faceţi în continuare prin completarea formularului 230 de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit.


Formular 230 – 2018 – Rareș Hulea


Conform art 57 (4)-(6) și art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, contribuabilii au posibilitatea să redirecționeze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obținute, către o entitate nonprofit. 2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual.


Această donație nu costă nimic contribuabilul, doar un formular depus la Direcția financiară de care aparțineți până la 15 mai anul în curs pentru anul ce tocmai a trecut (acum, în 2018, se completează pentru impozitul pe anul 2017). Cei care nu folosesc această opțiune și nu redirecționează această sumă, ea rămâne să fie încasată de stat.


Vă mulţumim
Rareş, Maria şi Gabi Hulea.


Formular 230 – 2018 – Rareș Hulea


În anii trecuți noi am depus marea majoritate a formularelor, dar pentru asta trebuie completată şi o împuternicire, pe care o aveţi anexată mai jos alături de formular .


Împuternicire0

2013

Postat pe: Friday, 27 December 2013

Get the Flash Player to see this content.

1

2% pentru continuarea terapiei

Postat pe: Sunday, 13 January 2013

La mulți ani ! încă odată tuturor și celor care ne-am auzit pe alte căi și celor care nu ne-am auzit anul acesta.

După cum marea majoritate din voi știu, Rareș mai are încă nevoie de terapie. Merge la școală, este în clasa a 2-a, la școala generală nr 25, merge însoțit de una dintre terapeute, de Marcela, iar după- masa face terapie cu Alexandra. În anii ce au trecut am avut un mare sprijin şi din partea voastră a celor care ne-ați completat formularele de 2%, pentru că singuri, din veniturile noastre, nu am fi reușit să susținem financiar terapia pe tot parcursul anului. Revin și anul acesta cu rugămintea către cei care vor și pot să ne ajute în continuare prin completarea formularelor de 2% din impozitul pe venit.


Formular 230


Formular 200 (persoane juridice)

Conform art 57 (4)-(6) și art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, contribuabilii au posibilitatea să redirecționeze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obținute, către o entitate nonprofit.
2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual.
Această donație nu costă nimic contribuabilul, doar un formular depus la Direcția financiară de care aparțineți până la 15 mai anul în curs pentru anul ce tocmai a trecut( acum în 2013 se completează pentru impozitul pe anul 2012) Cei care nu folosesc această opțiune și nu redirecționează această sumă, ea rămâne să fie încasată de stat.


2

A mai trecut un an …

Postat pe: Wednesday, 26 December 2012

Get the Flash Player to see this content.

3

Rareș la piscină

Postat pe: Wednesday, 15 August 2012

Get the Flash Player to see this content.

0

Ce am facut in ultimul an

Postat pe: Sunday, 8 January 2012

Get the Flash Player to see this content.

3

Rareș pe role

Postat pe: Saturday, 27 August 2011

Get the Flash Player to see this content.

1

Rareș Hulea – 8 Martie 2011

Postat pe: Sunday, 13 March 2011

Get the Flash Player to see this content.

0

Momente cu Rareș, atât din orele de terapie cât și alte momente.

Postat pe: Saturday, 29 January 2011

În ultimile luni au avut loc multe schimbări în viața lui: mutarea într-o casă nouă, schimbarea grădiniței. Dar el s-a adaptat foarte bine și muncește în continuare foarte mult.

O să revenim în curând cu noi filmulețe cu evoluția lui.


Get the Flash Player to see this content.


4

Tabăra de vară Vărmaga 2010

Postat pe: Saturday, 5 June 2010

Anul acesta tabăra de la Vărmaga a fost mai devreme. Mulțumim mult organizatorilor, lui Carolyn, lui Mia și Beni, pentru invitație și voluntarilor pentru momentele de răsfăț care ni le-au oferit.
Anul acesta tabăra a fost mai deosebită, deoarece au fost prezenți și voluntari veniți cu copii lor neurotipici, și care au interacționat și s-au jucat foarte frumos cu Rareș și ceilalți copii din tabără.

Mulțumim Elenei și familiei ei pentru vorbele frumoase și modul în care a înțeles situația. Pentru a vedea impresiile ei mergeți aici

Get the Flash Player to see this content.

« Postari mai vechi