1

2% pentru continuarea terapiei

Sunday, 13 January 2013

La mulți ani ! încă odată tuturor și celor care ne-am auzit pe alte căi și celor care nu ne-am auzit anul acesta.

După cum marea majoritate din voi știu, Rareș mai are încă nevoie de terapie. Merge la școală, este în clasa a 2-a, la școala generală nr 25, merge însoțit de una dintre terapeute, de Marcela, iar după- masa face terapie cu Alexandra. În anii ce au trecut am avut un mare sprijin şi din partea voastră a celor care ne-ați completat formularele de 2%, pentru că singuri, din veniturile noastre, nu am fi reușit să susținem financiar terapia pe tot parcursul anului. Revin și anul acesta cu rugămintea către cei care vor și pot să ne ajute în continuare prin completarea formularelor de 2% din impozitul pe venit.


Formular 230


Formular 200 (persoane juridice)

Conform art 57 (4)-(6) și art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, contribuabilii au posibilitatea să redirecționeze doi la suta (2%) din impozitul pe veniturile obținute, către o entitate nonprofit.
2% se aplică la impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, din câștigul net anual.
Această donație nu costă nimic contribuabilul, doar un formular depus la Direcția financiară de care aparțineți până la 15 mai anul în curs pentru anul ce tocmai a trecut( acum în 2013 se completează pentru impozitul pe anul 2012) Cei care nu folosesc această opțiune și nu redirecționează această sumă, ea rămâne să fie încasată de stat.


Un Comentariu to “2% pentru continuarea terapiei”

  1. Adi
    Tuesday, 15 January 2013 at 05:17

    Pentru ca stiu cateva amanunte despre Rares, voi directiona cei 2% catre voi! Voi incerca sa conving si alte persoane sa faca la fel! Va urez mult succes si sa dea Dumnezeu terapie usoara si recuperare totala!

Leave a Reply


  • Name (required):
  • Mail (required):
  • Website:
  • Comentariu: